Έχουμε την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και την παραγωγική ικανότητα ώστε να ικανοποιήσουμε τις νέες γευστικές ανάγκες με μοναδικό τρόπο.

Η Scarlet’s Coffee διαθέτει τεράστια εμπειρία στην δημιουργία private labels υψηλής ποιότητας που πληρούν όλους τους κανόνες του marketing έτσι ώστε η παρουσία τους δίπλα στα επώνυμα προϊόντα να είναι ανταγωνιστική.

Αναλαμβάνουμε την παραγωγή προϊόντων private label σεβόμενοι την ανάγκη των αλυσίδων για μία αξιόπιστη και μόνιμη πηγή παραγωγής και προμήθειας προϊόντων καφέ. Παρακολουθούμε τις προδιαγραφές της επώνυμης παραγωγής, και μπορούμε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη των πελατών μας για οικονομικά και ποιοτικά ελεγμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Κατά την δημιουργία των προϊόντων private label και με σκοπό την βελτιστοποίηση της σχέσης κόστους/ποιότητας, του προϊόντος, η Scarlet’s Coffee μπορεί να χειριστεί σε συνεργασία με τον πελάτη, την επιλογή της σύνθεσης και της συσκευασίας του προϊόντος.

«ΓΙΑΤΙ PRIVATE LABEL ΜΕ ΤΗ SCARLET’S COFFEE; »


H τεχνογνωσία μας, η πείρα, ο σεβασμός στις ανάγκες του καταναλωτή, η απόλυτη ποιότητα και η ειδίκευσή μας στο PRIVATE LABEL εγγυώνται την εμπορική επιτυχία.

Προσφέρουμε τη δυνατότητα δημιουργίας ιδιωτικής ετικέτας για το σύνολο καφέδων που επεξεργάζεται, και συγκεκριμένα για εσπρέσο, ελληνικό, φίλτρου, ντεκαφεινέ αλλά και για πιο ιδιαίτερες επιλογές, όπως καφέδες βιολογικούς, με ονομασία προέλευσης και specialty.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΦΕ PRIVATE LABEL

 

Send message