ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Έμπειροι, αξιόπιστοι, σεβαστοί στον χώρο του καφέ. Είμαστε παθιασμένοι, φανατικοί μπορεί να πεί κανείς, με τον καφέ που δημιουργούμε και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Από το χωράφι μέχρι το ψηστήρι, μέχρι τον πελάτη, μέχρι το φλιτζάνι, «τα δίνουμε όλα» γιά την τελειότητα σε κάθε βήμα της διαδρομής.

Είμαστε αρκετά μεγάλοι και έμπειροι για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξή σας, και συνειδητοποιημένοι επαγγελματίες, για να σας χαρίσουμε την προσοχή που σας αξίζει. Είμαστε οι ιδανικοί συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ένα μία κερδοφόρα επιχείρηση στον χώρο του καφέ.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Σαν συνεργάτες σας, θα σας προμηθεύουμε με τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ, που μόνο ένας πραγματικός καλλιτέχνης του είδους μπορεί να προσφέρει.Εξ ίσου σημαντικές είναι οι υπηρεσίες μας – θα σας διευκολύνουμε να διευθύνετε την επιχείρησή σας με επιτυχία. Δεν έχει σημασία αν είστε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε την προσωπική υποστήριξη και εξειδίκευση που αναζητάτε.

Το ξεκίνημα, η ανάπτυξη και η υποστήριξη μιάς προσπάθειας στον χώρο της καφεστίασης κρύβει δυσκολίες και εκπλήξεις. Ο καφές είναι ένα πολύπλοκο προϊόν σε όλο το φάσμα της διαδρομής από τον καρπό μέχρι το φλιτζάνι.

Στόχος μας είναι η τελειότητα σε κάθε βήμα. Από την συγκομιδή του καρπού, στο ψήσιμο, στην συσκευασία, στην διανομή, στην παρασκευή, στην παρουσίαση, τα στάνταρ είναι πολύ ψηλά για να τα φτάσει κανείς, αλλά εμείς το κάνουμε κάθε μέρα.