Η Scarlet’s Coffee έχει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, με αποκλειστική δική της ευθύνη σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ
Εισάγουμε την πρώτη ύλη, τον καφέ, απευθείας από την πηγή του. Οι πλέον παραγωγικές χώρες καφέ, όπως η Βραζιλία, η Κένυα, η Κολομβία είναι οι άμεσοι προμηθευτές μας.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ
Εισάγουμε την πρώτη ύλη, τον καφέ, απευθείας από την πηγή του. Οι πλέον παραγωγικές χώρες καφέ, όπως η Βραζιλία, η Κένυα, η Κολομβία είναι οι άμεσοι προμηθευτές μας.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ
Είμαστε πρωτοπόροι στην χρήση υποδομών τελευταίας τεχνολογίας. Τα μηχανήματα επεξεργασίας καφέ του ιταλικού ομίλου IMF υποστηρίζουν κορυφαία τεχνολογία του είδους, και μας δίνουν την δυνατότητα καθορισμού-προγραμματισμού με ηλεκτρονικό τρόπο, όλων των παραμέτρων που επηρεάζουν το γευστικό αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν που παραδίδουμε στους πελάτες μας. Η παραγωγική μας δυνατότητα των πέντε τόνων ημερησίως μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε εκτός από ποιοτικά και ποσοτικά στις απαιτήσεις των πελατών μας.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ
Είμαστε πρωτοπόροι στην χρήση υποδομών τελευταίας τεχνολογίας.Τα μηχανήματα επεξεργασίας καφέ του ιταλικού ομίλου IMF υποστηρίζουν κορυφαία τεχνολογία του είδους, και μας δίνουν την δυνατότητα καθορισμού-προγραμματισμού με ηλεκτρονικό τρόπο, όλων των παραμέτρων που επηρεάζουν το γευστικό αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν που παραδίδουμε στους πελάτες μας. Η παραγωγική μας δυνατότητα των πέντε τόνων ημερησίως μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε εκτός από ποιοτικά και ποσοτικά στις απαιτήσεις των πελατών μας.
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Με την ολοκλήρωση του καβουρδίσματος, εν όψει της συσκευασίας, ο καφές υφίσταται ποιοτικό έλεγχο τριών σημείων.
Αρχικά ελέγχεται μέσω αποπετροτή (destoner) , προς εντοπισμό και απομάκρυνση τυχόν προσμίξεων μεγάλης πυκνότητας (πέτρες, μικρά τεμάχια μετάλλων κ.λ.π.)
Ακολούθως διέρχεται από χρωματικό διαλογέα (colour sorter), προς ανίχνευση άλλων τυχόν προσμίξεων μικρού μεγέθους και πυκνότητας.
Το τελικό άρτιο αποτέλεσμα επιβεβαιώνεται με έλεγχο από ανιχνευτή ακτίνων Χ (x-ray detector) κατά την συσκευασία.
Αποτέλεσμα των ανωτέρω διαδικασιών ελέγχου είναι, να προσφέρουμε στην αγορά καφέ κορυφαίας ποιότητας και εγγυημένης καθαρότητας.
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Με την ολοκλήρωση του καβουρδίσματος, εν όψει της συσκευασίας, ο καφές υφίσταται ποιοτικό έλεγχο τριών σημείων.
Αρχικά ελέγχεται μέσω αποπετροτή (destoner) , προς εντοπισμό και απομάκρυνση τυχόν προσμίξεων μεγάλης πυκνότητας (πέτρες, μικρά τεμάχια μετάλλων κ.λ.π.)
Ακολούθως διέρχεται από χρωματικό διαλογέα (colour sorter), προς ανίχνευση άλλων τυχόν προσμίξεων μικρού μεγέθους και πυκνότητας.
Το τελικό άρτιο αποτέλεσμα επιβεβαιώνεται με έλεγχο από ανιχνευτή ακτίνων Χ (x-ray detector) κατά την συσκευασία.
Αποτέλεσμα των ανωτέρω διαδικασιών ελέγχου είναι, να προσφέρουμε στην αγορά καφέ κορυφαίας ποιότητας και εγγυημένης καθαρότητας.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
Κορυφαία και σταθερή ποιότητα σε κάθε παράδοση.
Εναρμόνιση στο γευστικό προφίλ,στη γεύση, που εσείς θα επιλέξετε.
Ο κόσμος του καφέ εξελίσσεται συνεχώς.Το ίδιο και ΕΜΕΙΣ.Το ίδιο και ΕΣΕΙΣ.